Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Emoji en GIF afbeeldingen gebruiken in Windows 11

Het gebruik van emoji en GIF’s in gesprekken brengt persoonlijkheid en persoonlijke expressie in onze berichten. We doen dit bijna elke dag op onze mobiele apparaten zoals onze telefoons, tablets of andere apparaten.

Emoji en GIF zijn steeds gebruikelijker geworden in verschillende vormen van communicatie en opgenomen in veel van de apps die we dagelijks gebruiken. Van online forums tot sociale media-applicaties, emoji en GIF afbeeldingen zijn overal.

Windows 11 biedt ook modernere en expressievere emoji die we kunnen gebruiken in uw documenten en gesprekken. Als een app geen ingebouwde ondersteuning voor emoji en GIF’s heeft, kunt u de emoji gebruiken die met Windows 11 worden meegeleverd om uzelf uit te drukken, en de onderstaande stappen laten u zien hoe u dat kunt doen.

Emoji en GIF afbeeldingen gebruiken in Windows 11

Zoals hierboven vermeld, kan men emoji en GIF’s toevoegen in gesprekken en documenten om persoonlijkheid en persoonlijke uitdrukking aan hun berichten te geven. We doen dit op mobiele apparaten zoals onze telefoons en enkele andere.

Het gebruik van emoji is een deel van het leven geworden en we gebruiken het dagelijks om ons uit te drukken. Als u hetzelfde wilt doen in Windows 11, kunt u de onderstaande stappen volgen om te leren hoe u emoji’s of GIF’s kunt gebruiken.

Om emoji’s weer te geven in Windows 11 drukt u simpelweg op de Windows toets + . (punt) toetscombinatie. Er wordt een nieuw venster geopend waar u een emoji kunt kiezen.

U kunt op deze manier bijvoorbeeld een emoji of gif toevoegen aan een chat-venster, kladblok of in Microsoft Word documenten.

Emoji of Gif toevoegen in Windows 11

Lees ook:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om aan te melden.

Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!