Gevoeligheid van het Touchpad wijzigen in Windows 11

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Het touchpad zit op iedere laptop en is bedoeld om te functioneren als een muis. Het helpt gebruikers om te navigeren in het besturingssysteem zonder het aansluiten van een externe muis.

Als u wisselt van merk of model laptop dan is het mogelijk dat de gevoeligheid van het touchpad verschilt per laptop model.

Het aanpassen van de gevoeligheid van het touchpad kan dan helpen om beter te navigeren en makkelijker te werken in het Windows 11 besturingssysteem.

Gevoeligheid van het Touchpad wijzigen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de Startknop. Klik vervolgens op Instellingen in het menu. In de instellingen klik links op Bluetooth & Apparaten en daarna op Touchpad.

In de touchpad instellingen klikt u op “tikken” en daarna wijzigt u de gevoeligheid van het touchpad naar wens. U kunt kiezen uit “Allerhoogste gevoeligheid”, “Hoge gevoeligheid”, “Gemiddelde gevoeligheid” en “Lage gevoeligheid”.

Gevoeligheid van touchpad wijzigen in Windows 11 via instellingen

Eventueel kunt u in de touchpad instellingen ook nog de snelheid van de cursor wijzigen, en de instellingen aanpassen voor een vinger druk, twee- en drie vinger druk.

Lees ook:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!