Gevoeligheid van het Touchpad wijzigen in Windows 11

Stefan
Gevoeligheid van het Touchpad wijzigen in Windows 11

Het touchpad zit op iedere laptop en is bedoeld om te functioneren als een muis. Het helpt gebruikers om te navigeren in het besturingssysteem zonder het aansluiten van een externe muis.

Als u wisselt van merk of model laptop dan is het mogelijk dat de gevoeligheid van het touchpad verschilt per laptop model.

Het aanpassen van de gevoeligheid van het touchpad kan dan helpen om beter te navigeren en makkelijker te werken in het Windows 11 besturingssysteem.

Gevoeligheid van het Touchpad wijzigen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de Startknop. Klik vervolgens op Instellingen in het menu. In de instellingen klik links op Bluetooth & Apparaten en daarna op Touchpad.

In de touchpad instellingen klikt u op “tikken” en daarna wijzigt u de gevoeligheid van het touchpad naar wens. U kunt kiezen uit “Allerhoogste gevoeligheid”, “Hoge gevoeligheid”, “Gemiddelde gevoeligheid” en “Lage gevoeligheid”.

Gevoeligheid van touchpad wijzigen in Windows 11 via instellingen

Eventueel kunt u in de touchpad instellingen ook nog de snelheid van de cursor wijzigen, en de instellingen aanpassen voor een vinger druk, twee- en drie vinger druk.

Lees ook:

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *