Knipperen van apps in de taakbalk uitschakelen

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Als een app, service of melding om uw aandacht vraagt in Windows 11, dan ziet u in de taakbalk een rood pictogram wat begint met knipperen.

Het knipperen van een pictogram kan als vervelend worden ervaren. In Windows 11 kunt u het knipperen van taakbalk apps uitschakelen. In eerdere versies moest u hiervoor een wijziging uitvoeren via het Windows register.

In dit artikel leest u hoe u het knipperen van apps die om uw aandacht vragen kunt uitschakelen of inschakelen. Zorg ervoor dat u de Windows 11 22H2 update heeft geïnstalleerd.

Knipperen van apps in de taakbalk uitschakelen

Open de Instellingen. Dit doet u door met rechtermuisknop op de Startknop te klikken. In het menu klik vervolgens op “Instellingen”.

Aan de linkerzijde in de instellingen klikt u op “persoonlijke instellingen”. Hierna klikt u op “taakbalk” om de taakbalk instellingen te openen.

Taakbalk instellingen openen

Klik onderin vervolgens op “Gedrag van taakbalk”. In de taakbalk instellingen wijzigt u vervolgens de optie “Knipperen weergeven op taakbalk-apps” naar “uit”.

Knipperen weergeven op taakbalk-apps

Om het knipperen van de apps in de taakbalk weer in te schakelen wijzigt u de optie “Knipperen weergeven op taakbalk-apps” naar “aan”.

Lees meer: taakbalk aanpassen in Windows 11.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!