Knipperen van apps in de taakbalk uitschakelen

Stefan
Knipperen van apps in de taakbalk uitschakelen

Als een app, service of melding om uw aandacht vraagt in Windows 11, dan ziet u in de taakbalk een rood pictogram wat begint met knipperen.

Het knipperen van een pictogram kan als vervelend worden ervaren. In Windows 11 kunt u het knipperen van taakbalk apps uitschakelen. In eerdere versies moest u hiervoor een wijziging uitvoeren via het Windows register.

In dit artikel leest u hoe u het knipperen van apps die om uw aandacht vragen kunt uitschakelen of inschakelen. Zorg ervoor dat u de Windows 11 22H2 update heeft geïnstalleerd.

Knipperen van apps in de taakbalk uitschakelen

Open de Instellingen. Dit doet u door met rechtermuisknop op de Startknop te klikken. In het menu klik vervolgens op “Instellingen”.

Aan de linkerzijde in de instellingen klikt u op “persoonlijke instellingen”. Hierna klikt u op “taakbalk” om de taakbalk instellingen te openen.

Taakbalk instellingen openen

Klik onderin vervolgens op “Gedrag van taakbalk”. In de taakbalk instellingen wijzigt u vervolgens de optie “Knipperen weergeven op taakbalk-apps” naar “uit”.

Knipperen weergeven op taakbalk-apps

Om het knipperen van de apps in de taakbalk weer in te schakelen wijzigt u de optie “Knipperen weergeven op taakbalk-apps” naar “aan”.

Lees meer: taakbalk aanpassen in Windows 11.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *