Suggesties in het Startmenu en zoekvak inschakelen of uitschakelen in Windows 11

Meest gelezen tips
Stefan
Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om dit artikel te delen.

Microsoft is begonnen met het uitrollen van zoekmarkeringen in het Start menu en in het zoekvak in Windows 11.

Zoekmarkeringen geeft hoogtepunten van specifieke momenten weer in het Start menu en het zoekvak. Het helpt de gebruiker om bepaalde momenten in tijd terug te halen en om informatie weer te geven die op dat moment “trending” is. Dit kunnen verjaardagen zijn, lokale gebeurtenissen gebaseerd op uw regio of gebeurtenissen in uw leven.

U kunt deze suggesties (“zoekmarkeringen”) aanpassen via de instellingen. Zo kunt u de zoekmarkeringen in- of uitschakelen. Dit is hoe het werkt.

Suggesties in het Startmenu en zoekvak inschakelen of uitschakelen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de Startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik vervolgens links op “Privacy en beveiliging” en daarna op “Zoekmachtigingen” in de “Windows-machtigingen” instellingen.

Helemaal onder bij de “meer instellingen” kunt u zoekmachtigingen inschakelen of uitschakelen door de aan/uit knop te wijzigen naar de gewenste instelling.

Zoekmarkeringen weergeven inschakelen of uitschakelen in Windows 11

De functie “zoekmarkeringen” is op het moment van schrijven van deze tip alleen nog beschikbaar in de Windows 11 insider versies. Deze functie komt binnenkort naar de officiĆ«le stabiele Windows 11 versies.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld of de reacties doorlezen.

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! šŸ™‚

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook deze PC Tips

Laatste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ā†“ Ik help u graag!