Actuele weer weergeven op het vergrendelscherm in Windows 11

Stefan
Actuele weer weergeven op het vergrendelscherm in Windows 11

Als u op de hoogte wilt blijven van het actuele weer, zelfs als uw Windows 11 computer is vergrendeld. Dan kunt u het weer tonen op het vergrendelscherm.

Het vergrendelscherm is het eerste scherm wat u ziet als u de computer na een tijdje gaat gebruiken. Het vergrendelscherm biedt standaard een achtergrond met datum en tijd. Hier kunt u het actuele weer aan toevoegen. Het weer verschijnt dan onder het veld om uw wachtwoord of pincode in te geven om aan te melden.

Actuele weer weergeven op het vergrendelscherm in Windows 11

Om het weer te tonen op het vergrendelscherm opent u eerst de Windows 11 instellingen. In de instellingen klikt u eerst op “persoonlijke instellingen” en vervolgens op “vergrendelingsscherm”.

vergrendelingsscherm in Windows 11

Wijzig de optie “Status van vergrendelingsscherm” naar “weer” om het actuele weer weer te geven op het vergrendelingsscherm.

Actuele weer weergeven op het vergrendelscherm in Windows 11

Er zijn op het weer na nog twee alternatieven om te tonen. Zo kunt u ook uw laatste mail of uw laatste agenda item tonen op het vergrendelingsscherm. Mocht de optie “weer” niet zichtbaar zijn, installeer de de MSN weer app.

Misschien ook interessant?

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben. Bedankt voor het lezen!

Meld u aan op het PC tips forum
Bij PC Tips werken wij aan een nieuwe gemeenschap waar leden vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen. Dit is het PC Tips-forum.Dit forum is nieuw en wij hebben leden nodig. Als u geïnteresseerd bent in PC-tips, of als u een vraag heeft, meld u dan gratis aan op het forum en help mee aan de opbouw van ons nieuwe computerforum.
Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *