Apparaatgebruik wijzigen in Windows 11? Dit is hoe!

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

In Windows 11 kunt u instellen hoe u het apparaat zoals een PC, of Surface tablet gaat gebruiken. Door het apparaatgebruik te wijzigen krijgt u van Microsoft persoonlijke tips, aanbevelingen en ziet u advertenties die gerelateerd zijn aan het door u ingestelde apparaatgebruik.

Er zijn per apparaatgebruik instelling verschillende suggesties die Microsoft doet. Zo zijn er aanbevelingen, tips en advertenties voor gamen, gezin, creativiteit, school, entertainment en zakelijk.

Ieder geselecteerde apparaatgebruik instelling brengt weer nieuwe aanbevelingen, tips of advertenties met zich mee. Zo ziet u bijvoorbeeld een advertentie in de vorm van een melding of ziet u een nieuwe aanbeveling in het Startmenu.

Om helemaal geen aanbevelingen, tips of advertenties te ontvangen van enig van de verschillende apparaatgebruik instellingen, schakelt u ze allemaal uit. Dit is hoe het werkt.

Apparaatgebruik wijzigen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de Startknop en klik op Instellingen in het menu. In het linkermenu klik op “persoonlijke instellen” en daarna, helemaal onderaan op “Apparaatgebruik”.

Apparaatgebruik instellingen in Windows 11

Selecteer alle manieren waarop u van plan bent om uw apparaat te gebruiken om persoonlijke tips, advertenties en aanbevelingen te ontvangen in Microsoft-ervaringen.

Er zijn 6 verschillende manieren waarvoor u uw apparaat kunt gaan gebruiken. Dit zijn “Gaming”, “Gezin”, “Creativiteit”, “School”, Entertainment” en “Bedrijf”. Om aanbevelingen te ontvangen voor een categorie wijzig de instelling naar “Aan”. Om geen aanbevelingen te ontvangen wijzigt u alles naar “Uit”.

Apparaatgebruik wijzigen in Windows 11

Hier leest u meer informatie over Apparaatgebruik in Windows 11.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!