More
  Startpagina Handige tips EXE bestanden openen niet meer - bestandsassociaties (Nieuw 2017)

  EXE bestanden openen niet meer – bestandsassociaties (Nieuw 2017)

  Executable (exe) bestanden openen niet meer, dit is enorm vervelend. U krijgt een melding bij het uitvoeren van executable bestanden “Openen met” hierdoor bent u amper instaat om nog enige software te starten op de computer, laat staan om de executable bestanden weer te herstellen.

  Er is een oplossing voor het probleem met de executable bestanden die niet meer openen. Als u problemen ondervind met bestanden als .exe .bat .com dan is FixEXEC de oplossing om deze bestandsassociaties weer te herstellen.

  geüpdatet: december 2017, gebroken hyperlinks hersteld.

  EXE bestanden openen niet meer

  FixEXEC is gratis tooling die de bestandsassociaties met exe, bat, com bestanden weer hersteld en het daarmee mogelijk maakt om deze bestanden weer normaal te starten. FixEXEC werkt tegen de volgende versies van Windows op zowel 32 bit als 64bit systemen.

  EXE bestanden openen niet meer

  Windows XP 32 bit, Windows XP 64 Bit, Windows Server 2003 Standard 32-bit, Windows Server 2003 Standard 64-bit, Windows Server 2003 R2 Standard 32-bit, Windows Server 2003 R2 Standard 64-bit, Windows Vista 32-bit, Windows Vista 64-bit, Windows Server 2008 32-bit, Windows Server 2008 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 7 64-bit, Windows Server 2008 R2 32-bit, Windows Server 2008 R2 64-bit, Windows 8 Beta 32-bit, Windows 8 Beta 64-bit, Windows 8 Server Beta 64-bit en Windows 10.

  Het is belangrijk dat u FixEXEC start op een locatie waar u gemachtigd bent om nieuwe bestanden aan te maken. FixEXEC zal na het herstellen van de bestandsassociaties een tekstbestand aanmaken met de uitkomst van het herstelproces (logfile) en heeft daarvoor schrijfrechten nodig in de specifieke map.

  FixExec by Lawrence Abrams (Grinler)
  Copyright 2008-2013 BleepingComputer.com
  More Information about FixExec can be found at this link:
  https://www.bleepingcomputer.com/download/windows/utilities/fixexec

  Program started at: 08/25/2013 01:10:45 PM in x64 mode.
  Windows Version: Windows 8

  Checking for processes to terminate before fixing executable associations.
  * No processes found to kill.

  Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry.

  Program finished at: 08/25/2013 01:11:17 PM
  Execution time: 0 hours(s), 0 minute(s), and 32 seconds(s)

  Download FixEXEC

  Als u geen EXE bestanden meer kunt openen kunt u vaak nog wel .com, .pif of .scr bestanden openen. Dit zijn net als exe com en bat bestanden zogenaamde “executables”, en hiermee gaan we proberen de bestandsassociaties te herstellen.

  Kies hierboven uw download van FixEXEC en selecteer uw gewenste executable, begin bij FixEXEC renamed verson en probeer dit uit te voeren op uw computer. Lukt dit niet probeer dan FixEXEC.pif en probeer het nogmaals, ook hier geldt lukt het niet ga door, FixEXEC.scr. U heeft de keuze uit een 32bit of 64bit variant van elk. Als u niet weet welke u dient te downloaden selecteer dan altijd de 32bit variant.

  als u vragen heeft horen we ze graag, stel ze in onderstaand commentaar veld.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  De 11 beste Microsoft Edge experimentele instellingen (Tweaks)

  Microsoft Edge is gebaseerd op het Chromium Project, dit biedt evenals Google Chrome tot het aanpassen van instellingen in de browser. Er zijn nogal...

  Dit is hoe U een Windows Defender Offline scan uitvoert

  Windows Defender Offline scan uitvoeren. Waarom een offline scan? Een offline scan met Windows Defender Antivirus voert u uit als u te maken heeft...

  Windows Firewall herstellen (Windows Firewall reset) uitvoeren

  Windows Firewall is een handige ingebouwde firewall voor Windows sinds de introductie van de Windows Firewall in Windows XP Service pack 2. U kunt via...

  Malwarebytes Windows Firewall Control – Maak de Firewall beter

  Windows Firewall Control is een krachtig hulpmiddel dat de functionaliteit van Windows Firewall uitbreidt en nieuwe extra functies biedt die Windows Firewall beter maakt. Windows...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x