Beste Anti-Malware software voor Windows
Waarop baseer je nu het beste Anti-Malware pakket voor Windows. Hiervoor maken we onderscheid in de detectie-ratio, kortom hoevaak detecteert het specifieke anti-malware pakket de malware en hoe vaak zit het ernaast of detecteert het niets.

Al jaren zit MalwareBytes Anti-Malware aan de top van deze detectie en verwijder tests, maar er is meer software op de markt tegenwoordig. Je ontkomt niet meer aan een anti-malware pakket naast je huidige virusscanner.

Zo ligt de focus van een anti-malware pakket op een veel breder gebied dan een antivirus pakket. Malware een afkorting voor kwaadaardige software, is een overkoepelende term die verwijst naar alle software programma’s die met opzet gemaakt zijn om een onbevoegde en vaak schadelijke acties uit te voeren binnen uw computer.

Potentieel Ongewenste Programma’s (PUPs), virussen, backdoors, keyloggers, spyware, adware, rootkit’s, ransomware, trojans zijn slechts een paar voorbeelden van wat wordt beschouwd als malware.

Jaren geleden was het voldoende om een term als virus, spyware of trojaans paard te benoemen bij een kwaadaardig stuk software. Echter de huidige infectie methode’s die kwaadaardige software tegenwoordig gebruikt is niet voldoende voor een van deze drie, daarom een al om vattende term; malware.

Beste Anti-Malware software voor Windows

Je kunt het beste anti-malware pakket meten op heel veel onderdelen, snelheid, detectie ratio, false positives, heuristic of cloud malware definities, noem maar op.
Wij hebben een lijst voor u samengesteld met anti-malware software beschikbaar voor Windows. Alle drie de pakketten die we aanbieden zijn gratis in gebruik voor een specifieke test periode. Als de test licentie is verlopen dient u voor specifieke technieken zoals Real-time protectie een licentie aan te kopen.

Emsisoft Anti-Malware, SurfRight (Sophos) HitmanPRO en MalwareBytes zijn geschikt voor Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 32bit of 64bit. In tegenstelling tot sommige Antivirus pakketten vertraagt Anti-Malware software uw computer niet.

[wpsm_comparison_table id=”1″ class=””]

Emsisoft Anti-Malware, SurfRight (Sophos) HitmanPRO en MalwareBytes zijn ontworpen om uw computer te beschermen naast uw huidige virusscanner. Wij raden u anti-malware ten zeerste aan als u geïnfecteerd bent geweest (of iemand kent) met Ransomware.

Deze vervelende malware is namelijk niet meer te verwijderen als u geïnfecteerd geraakt bent met een Ransomware virus!
Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie