More
  Startpagina Handige tips Beste Anti-Malware software voor Windows

  Beste Anti-Malware software voor Windows

  Waarop baseer je nu het beste Anti-Malware pakket voor Windows. Hiervoor maken we onderscheid in de detectie-ratio, kortom hoevaak detecteert het specifieke anti-malware pakket de malware en hoe vaak zit het ernaast of detecteert het niets.

  Al jaren zit MalwareBytes Anti-Malware aan de top van deze detectie en verwijder tests, maar er is meer software op de markt tegenwoordig. Je ontkomt niet meer aan een anti-malware pakket naast je huidige virusscanner.

  Zo ligt de focus van een anti-malware pakket op een veel breder gebied dan een antivirus pakket. Malware een afkorting voor kwaadaardige software, is een overkoepelende term die verwijst naar alle software programma’s die met opzet gemaakt zijn om een onbevoegde en vaak schadelijke acties uit te voeren binnen uw computer.

  Potentieel Ongewenste Programma’s (PUPs), virussen, backdoors, keyloggers, spyware, adware, rootkit’s, ransomware, trojans zijn slechts een paar voorbeelden van wat wordt beschouwd als malware.

  Jaren geleden was het voldoende om een term als virus, spyware of trojaans paard te benoemen bij een kwaadaardig stuk software. Echter de huidige infectie methode’s die kwaadaardige software tegenwoordig gebruikt is niet voldoende voor een van deze drie, daarom een al om vattende term; malware.

  Beste Anti-Malware software voor Windows

  Je kunt het beste anti-malware pakket meten op heel veel onderdelen, snelheid, detectie ratio, false positives, heuristic of cloud malware definities, noem maar op.

  Wij hebben een lijst voor u samengesteld met anti-malware software beschikbaar voor Windows. Alle drie de pakketten die we aanbieden zijn gratis in gebruik voor een specifieke test periode. Als de test licentie is verlopen dient u voor specifieke technieken zoals Real-time protectie een licentie aan te kopen.

  Emsisoft Anti-Malware, SurfRight (Sophos) HitmanPRO en MalwareBytes zijn geschikt voor Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 32bit of 64bit. In tegenstelling tot sommige Antivirus pakketten vertraagt Anti-Malware software uw computer niet.

  [wpsm_comparison_table id=”1″ class=””]

  Emsisoft Anti-Malware, SurfRight (Sophos) HitmanPRO en MalwareBytes zijn ontworpen om uw computer te beschermen naast uw huidige virusscanner. Wij raden u anti-malware ten zeerste aan als u geïnfecteerd bent geweest (of iemand kent) met Ransomware.

  Deze vervelende malware is namelijk niet meer te verwijderen als u geïnfecteerd geraakt bent met een Ransomware virus!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  De 11 beste Microsoft Edge experimentele instellingen (Tweaks)

  Microsoft Edge is gebaseerd op het Chromium Project, dit biedt evenals Google Chrome tot het aanpassen van instellingen in de browser. Er zijn nogal...

  Dit is hoe U een Windows Defender Offline scan uitvoert

  Windows Defender Offline scan uitvoeren. Waarom een offline scan? Een offline scan met Windows Defender Antivirus voert u uit als u te maken heeft...

  Windows Firewall herstellen (Windows Firewall reset) uitvoeren

  Windows Firewall is een handige ingebouwde firewall voor Windows sinds de introductie van de Windows Firewall in Windows XP Service pack 2. U kunt via...

  Malwarebytes Windows Firewall Control – Maak de Firewall beter

  Windows Firewall Control is een krachtig hulpmiddel dat de functionaliteit van Windows Firewall uitbreidt en nieuwe extra functies biedt die Windows Firewall beter maakt. Windows...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x